Cum alegi cea mai potrivita firma de curatenie?

Alegerea unei firme de curatenie Cluj pentru locuinta sau compania voastra reprezinta o alegere care necesita o analiza amanuntita a pietei deoarece exista numeroase companii care ofera astfel de servicii, insa nu toate dintre acestea sunt profesioniste.

Multe dintre companiile existente pe piata neglijeaza nevoile clientilor, nefiind orientate in totalitate spre acesta si nu acorda suficienta importanta cerintelor lui. Serviciile de curatenie au inceput sa fie din ce in ce mai cautate, motiv pentru care si firmele de curatenie si-au marit numarul considerabil.

Companiile, indiferent de marime sau domeniu de activitate, apeleaza frecvent la serviciile unei firme de curatenie pentru birourile sale, hale de productie sau alte spatii utilizate. Externalizarea serviciilor de curatenie s-a dovedit a fi mai avantajoasa deoarece alocarea in permanenta a unor angajati pentru curatenie este mai costisitoare (salar fix, obligatii platite de angajator pentru acestia, etc).

Iata cateva lucruri de care este important sa tineti cont atunci cand alegeti firma de curatenie:

1.      Experienta firmei de curatenie – este foarte importanta deoarece este indicat sa se contracteze o firma serioasa si profesionista, cu care sa se poata colabora o lunga perioada de timp.
 
2.      Preturile practicate – va recomandam sa nu alegeti firma de curatenie doar din prisma preturilor practicate, ci sa tineti cont de mai multe aspecte. Trebuie analizata cu atentie ofertele fiecarei firme, iar varianta cea mai eficienta este realizarea unui abonament la o astfel de companie, intrucat in acest fel pretul total scade.
 
3.      Pachetul de servicii – Acesta este cel mai important aspect, iar alegerea cea mai buna este firma cu un pachet de servicii diversificat si complet. De asemenea, firma care este orientata spre cerintele si nevoile voastre si care isi organizeaza activitatile in functie de programul angajatilor vostri este cea mai potrivita
 
Va sfatuim sa tineti cont de toate aceste aspecte atunci cand cautati firma de curatenie potrivita pentru voi, pentru a avea rezultatele dorite si o colaborare eficienta. Pentru servicii profesionale de curatenie va stam la dispozitie deoarece credem in curatenia perfecta a fiecarui spatiu, in perfectiunea detaliului si va promitem o „Curatenie la patru ace”