Curatarea mochetelor la birou

Praful este un factor nociv pentru sanatate, de care avem parte in viata de zi cu zi: pe strada, acasa si chiar la locul de munca. Pentru un mediu de viata si de lucru curat, se fac eforturi pentru indepartarea lui si pastrarea suprafetelor curate, cat mai mult timp.

In spatiile interioare, acasa sau la birou, mochetele si covoarele sunt adevarate rezerve de praf, acesta fiind adus atat din mediul exterior, pe incaltaminte, sau prin deschiderea ferestrelor si usilor, cat si din interior, prin traversarea incaperilor sau deplasarea anumitor obiecte.

Petele si mirosurile neplacute, datorate umiditatii sau fumului de tigara permit dezvoltarea acarienilor si bacteriilor daunatoare sanatatii.
Acarienii sunt factorul alergen principal gasit intr-un spatiu de birouri. Acestia traiesc in mochete, in scaunele si mobilierul tapitat si se dezvolta nestingheriti in spatiile in care umiditatea este peste 50%.

Oricat bine organizat si curat este personalul dintr-un birou, in lupta cu aceste micile fiinte cauzatoare de probleme de sanatate, din mochete si scaunele tapitate, acarienii nu se dau batuti atat de usor.
Pentru a le veni de hac, singura solutie este sa apelezi la o firma de curatenie, care  ofera servicii profesionale de spalare si curatare mochete si covoare. Pe langa personal instruit, firmele dispun de echipamente si solutii speciale, pentru eliminarea prafului si acarienilor.

Splendorama ofera servicii profesionale de curatat mochete si covoare Cluj, folosind metode moderne, in functie de gradul de murdarie si sensibilitate pe care fiecare le are:
  • curatare prin samponare uscata folosind sisteme cu perie rotativa si spuma active
  • spalare umeda cu monoperia cu peria rotativa speciala si extragerea apei murdare rezultata si clatirea cu aspirator cu injectie-extractie
  • spalare umeda cu aspiratorul injectie-extractie
Contractarea serviciilor de intretinere curatenie birouri va ajuta sa oferiti un mediu placut si curat angajatilor. Daca angajatii sesizeaza importanta pe care compania o acorda acestui aspect, vor fi mult mai dispusi sa contribuie, la randul lor, la o atmosfera curata si placuta.

Pentru servicii de spalare si curatare mochete si covoare in Cluj pentru sedii firme si spatii birouri, apelati cu incredere la firma de curatenie Cluj Splendorama.