Curatenia de toamna

E o toamna superba, cu mult soare si temperaturi placute, care ne imbie parca sa iesim din casa si sa petrecem cat mai mult timp afara, bucurandu-ne de caldura si atmosfera unor zile pline de culoare.   

Cui ii mai arde de curatenie pe o astfel de vreme? Si totusi, atunci cand ne intoarcem acasa, ne place sa gasim un spatiu curat, cu o atmosfera relaxanta si sanatoasa.

Daca vrei sa ai parte de o casa curata, asa cum iti doresti, poti profita inca de vremea buna de afara, ocupandu-te de curatenia de toamna.

Astfel, poti  intra in noul sezon cu o casa pregatita pentru vremea rece si, in acelasi timp, organizata. Dar, pentru a obtine si rezultate de durata, trebuie sa  te inarmezi cu mult chef de munca si rabdare.

In primul rand, trebuie sa te ocupi de ferestre. Curata geamurile, spala sau schimba draperiile si perdelele, pentru a scapa de praful acumulat pe timpul verii. Pe langa aerisirea in profunzime a locuintei, acum cat soarele nu isi arata inca dintii prea mult, iti permiti sa tii geamurile deschise fara a ingheta de frig este importanta atentia pe care o aloci detaliilor fiecarui spatiu din casa.

Stim cu totii ca praful este cel mai amare inamic al gospodinelor, care ne da mereu batai de cap, chiar si dup ace abia am terminat curatenia. Cele mai predispuse zone pentru acumularea prafului sunt peretii, patul, mobila si geamurile

Ocupa-te de spalatul covoarelor, aspira husele care imbraca fotoliile si canapeaua, pentru ca praful si acarienii care isi gasesc adapostul aici iti pot provoca alergii.
 
Cu un aspirator bun poti scapa de praful nedorit, mai ales daca folosesti unul cu filtrare prin apa, sau cu aburi. Si cum este mai bine sa previi decat sa tratezi, este indicat sa muti si obiectele de mobilier, pentru a fi sigura ca nu ramane nicio urma de praf dedesubt.  Nu scapa din vedere nici rafturile cele mai inalte ale mobilei si obiectele de decor de pe ele, dar nici usile din casa.

In cazul in care timpul sau starea nu iti permit sa te ocupi de curatenia inainte de iarna, exista si solutii care iti pot fi de ajutor.  Pe piata de profil sunt numeroase firme curatenie Cluj care ofera servicii de foarte buna calitate, efectuate cu echipamente profesionale si mana de lucru specializata.

Alege oferta  de curatenie pefect adaptata spatiului si cerintelor tale si lasa curatenia casei in mainile specialistilor.
Splendorama te scapa de aceasta grija astfel incat sa va bucurati din plin de confortul casei dumneavoastra.