De ce sa optezi pentru aprovizionare consumabile?

Fiecare zi devine din ce in ce mai aglomerata, ai de intretinut relatiile cu toti cei dragi tie, si ai nevoie sa te bucuri de timpul tau liber, care oricum e deja limitat. Timpul tau este pretios pentru noi, aceasta fiind si ideea din spatele serviciilor noastre care iti garanteaza „Curatenie la patru ace”.

Serviciile noastre vin in ajutorul tau exact in acele momente in care tu ai nevoie deoarece avem un program flexibil, un personal calificat si cel mai important, avem solutiile profesionale pentru o curatenie perfecta. De aceea va punem la dispozitie, alaturi de serviciile de curatenie, consumabile igienice in varianta economica sau lux, pentru nevoile si preferintele fiecaruia. In acest sens, atunci cand optezi pentru serviciile noastre de curatenie optezi si pentru consumabile igienice ca:
  • sapun lichid
  • hartie igienica
  • prosoape de hartie
  • pungi igienice
  • colaci wc cu folie de unica folosinta
  • odorizante de incapere
Scopul acestui serviciu de furnizare consumabile este ca tu sa economisesti timp si bani, deoarece noi ne ocupam de achizitionarea si aducerea lor in locatiile in care efectuam servicii de curatenie. In acest fel, echipele noastre efectueaza o curatenie profesionala, avand la dispozitie toate echipamentele si solutiile necesare si tu te bucuri de ele fara a avea grija lor.

Acest tip de serviciu este foarte avantajos pentru firmele mari, spatiile comerciale sau alte locuri unde numarul angajatiilor este mare. Aprovizionarea consumabilelor igienice se realizeaza cu promptitudine de catre echipa noastra ori de cate ori este nevoie. In acelasi timp, membrii echipei noastre verifica stocul acestora in momentul in care au terminat curatenia si raporteaza pentru suplimentarea lor.

Pe langa consumabilele igienice noi ne ocupam si asigurarea furnizarii de dispensere si dozatoare necesare functionarii grupurilor sanitare sau bucatariilor.

Opteaza pentru aprovizionare consumabile igienice Cluj si bucura-te de mai mult timp liber, de produse igienice de calitate si de preturi avantajoase.