Sfaturi privind curatenia de iarna

Luna decembrie este una dintre cele mai aglomerate perioade ale anului datorita pregatirilor intense pentru craciun si anul nou. Cumpararea cadourilor, aranjarea casei, pregatirea preparatelor traditionale si vizitarea rudelor si a prietenilor ne ocupa tot timpul.

Atunci cand pregatesti casa pentru craciun este important sa efectuezi o curatenie generala pentru a incepe anul cu o casa curata. Acest proces te va ajuta sa gestionezi mai bine sarcinile si sa fi pregatit pentru invitatii tai.

In continuare vom enumera pasii necesari pentru o curatenie generala rapida:

Primul pas este de a elibera spatiul care urmeaza sa fie curatat. Acest proces te va ajuta sa iti organizezi mai bine activitatea de curatenie iar in acest timp vei economisi timp.

Al doilea pas este de a curata baile, unde trebuie stearsa gresia si faianta pe langa curatenia saptamanala a cadei, chiuvetei si a vasului de toaleta. Baia va fi curatata cu produse profesionale care dezinfecteaza si curata in profunzime.

Cel de-al treilea pas consta in curatarea bucatariei unde mobila trebuie stersa de praf, atat in fata dar si in spate. Urmata de curatarea si organizarea camarei, care este un pas important deoarece vei elibera spatiul pentru preparatele specifice de iarna. Curatenia bucatariei este un lucru vital deoarece bucataria urmeaza sa fie folosita la capacitate maxima in zilele de sarbatoare.

Al patrulea pas este curatarea mobilierului din camere, stergerea peretilor, spalarea covoarelor si curatarea geamurilor. Toate acestea vor fi urmate de aspirarea mochetelor, curatarea parchetului si stergerea prafului. Aceste operatiuni trebuie efectuate de mai multe persoane deoarece sunt mai complexe si necesita mai mult timp.

In final ultimul pas consta in spalarea podelelor din toata casa cu solutii speciale, debarasarea gunoiul si aerisirea camerelor. Apoi te poti bucura de sarbatorii fericie si linistite stiind ca locuinta ta este impecabila.

Daca ai nevoie de ajutor pentru curatenia generala de iarna noi iti oferim servicii complete de curatenie Cluj la standarde inalte si preturi avantajoase pentru ca tu sa te poti pregati in mod corespunzator pentru sarbatorile de iarna alaturi de cei dragi.