Sfaturi utile pentru o curatare eficienta a geamurilor

Curatarea geamurilor devine, de foarte multe ori, o adevarata provocare pentru gospodine, deoarece se depune un efort considerabil si este nevoie de produse calitative pentru rezultatul dorit. Vă prezentăm câteva produse care se găsesc în casa noastră și care pot fi utilizate cu încredere pentru curățarea geamurilor cu costuri minime:
 
1. Cartoful
Cartoful crud scoate cele mai greu de indepartat pete de pe geamuri. Pata trebuie frecata bine si dupa cateva minute petele se vor usca. Petele uscate pot fi sterse cu o solutie realizata din alcool sanitar si apa, iar geamul va straluci. 

2. Sarea 
De foarte multe ori ne confruntam cu problema geamurilor mate din cauza prafului, a aburilor sau a picaturilor de ulei. Cu ajutorul sarii grunjoase dizolvate in otet alb si apa, aceasta problema dispare. Geamurile trebuie sa fie frecate cu aceasta solutie si cu un burete usor abreziv.

3. Alcoolul sanitar
Alcoolul sanitar este foarte util in indepartarea amprentelor de pe geamuri. Acesta trebuie sa fie diluat in apa si este recomandat sa fie adaugate ulterior cateva picaturi de uleiuri esentiale pentru ca acestea sa lase un parfum aparte.

4. Bicarbonatul 
Acesta este foarte util in indepartarea petelor de vopsea de pe ferestre. Se prepara o solutie formata din 250 ml de apa fierbinte si o lingura de bicarbonat de sodiu. Cu aceasta solutie se freaca petele de vopsea pana cand acestea dispar. 

Pentru a beneficia de o curatare eficienta a geamurilor fara sa realizati dvs acest lucru, va stam la dispozitie cu servicii profesionale de curatenie Cluj.