• Curateni Birouri

  • Curatat Geamuri si Fatade

  • Curatare Pardoseli

  • Curatenie de Intretinere

Despre Splendorama 

Suntem cea mai buna solutie cand vine vorba de curatenie. De aceea reusim sa lasam in urma noastra spatii imaculate si clienti uimiti. Si asta conteaza cel mai mult pentru noi sa lasam clientii cu gura cascata. 

Un spatiu curat este unul care te inspira, genereaza sentimente pozitive si face munca mai placuta. Suntem asadar cei care te ajuta sa lucrezi cu placere.

Avand in spate o experienta vasta in servicii de curatenie, o echipa dedicata si echipamente de ultima generatie ne angajam sa reimprospatam sediul firmei, cladirea de birouri, spatiul industrial sau resedinta.    
Vrem ca prin profesionalism si flexibilitate fata de dorintele clientilor sa demonstram ca problema curateniei e rezolvata.

Ne recomanda un portofoliu de clienti care au incredere in noi si care, prin colaborarea cu noi au obtinut un spatiu curat si primitor pe masura exigentelor specifice fiecarui domeniu. 
Credem in curatenia perfecta a fiecarui spatiu, intr-o stare de bine generata de imaculat, in perfectiunea detaliului si in capacitatea noastra de a va aduce zambetul pe buze.


Suntem Splendorama. Iti promitem o "Curatenie la patru ace"!

Curatenie la Patru Ace