• Curateni Birouri

  • Curatat Geamuri si Fatade

  • Curatare Pardoseli

  • Curatenie de Intretinere

Guestbook Spledorama

"Suntem multumiti de serviciile oferite si de profesionalismul personalului dumneavoastra."
Mihai Moldovan - Area Sales Manager Wylze Logistik S.R.L.
"Serviciile farmaceutice desfasurate de catre compania noasta necesita prin definitie un ambient placut unde eleganta si curatenia sunt notiuni fundamentale. Personalul de curatenie SPLENDORAMA este bine instruit in ceea ce priveste normele de igiena, receptiv la cerintele noastre, dovedind atentie la detalii. Serviciile de curatenie oferite sunt de cea mai buna calitate, pe masura nevoilor impuse de exigentele specifice domeniului in care activam. Splendorama este un partener de incredere care cu profesionalism si seriozitate ne ajuta sa ne desfasuram activitatea in conditii bune si sa oferim clientilor nostri un mediu curat si primitor. Asadar recomandam cu sinceritate serviciile de curatenie Splendorama oricarei companii interesate."
Simona Voju, Director Executiv Pharmanet
"Sunt foarte multumita de serviciile de curatenie asigurate de firma Splendorama, de fiecare data cand intri in cladire te impresioneza curatenia exemplara. Referitor la colaborarea cu Splendorama trebuie sa mentionez ca toate solicitarile noastre au fost indeplinite, de exemplu spalarea exterioara a geamurilor asigurata cu alpinisti, personalul este profesionist si serios, acorda atentie fiecarui detaliu si au venit cu ideei noi care ne asigura un confort sporit. Recomand Splendorama cu responsabilitate si incredere pentru toti cei care doresc sa se concentreze pe activitatea lor specifica si sa lase curatenia pe mana unor profesionisti."
Delia Curta QC, Manager Terapia Ranbaxy
"Putem caracteriza serviciile de curatenie drept excelente, incepand cu calitatea oferita, pana la promptitudinea si profesionalismul tuturor angajatilor. Serviciile de curatenie furnizate de acesta societate satisfac pe deplin exigentele angajatilor societatii noastre (aprox. 400 la numar). Seriozitatea si promptitudinea serviciilor si personalului acestei societati ne-au convins de faptul ca acesta societate dispune de baza materiala, managementul si experienta necesara desfasurarii activitatii in acest domeniu, fapt pentru care o recomandam cu caldura ca fiind un bun partener de afaceri."
Alina Foslui Office Manager Office Depot Center
"Recomandam Splendorama tuturor potentialilor clienti care au nevoie de servicii de curatenie la standarde internationale si se afla in cautarea unui partener de incredere in acest domeniu. Calitatea serviciilor de curatenie de intretinere zilnica efectuate la sediul nostru care are peste 1000 mp este la nivelul standardelor impuse de noi. Suntem foarte multumiti de colaborarea cu Splendorama."
Nattale Borghetti, Manager Administrativ Tirrena Scavi Spa Italia Sucursala Cluj
"Calitatea serviciilor de curatenie efectuate este la nivelul standardelor impuse de noi, prestarea acestor servicii respecatand termenele stablite. Pe toata perioada colaborarii noastre nu am avut nimic de reprosat in ceea ce proveste calitatea operatiunilor de curatenie efectuate precum si a personalului care a dat dovada de seriozitate, constiinciozitate si profesionalism."
Nicoleta Postolache, Director General Eurotrucks

Nume:
 
Comentariul tau:
 
Veuillez recopier le code: