4 greseli de evitat atunci cand curatam geamurile

Atunci cand curatam geamurile putem face anumite greseli care pot duce la geamuri patate, rezultate de scurta durata sau chiar anumite accidente. Este nevoie doar de o mica greseala pentru a pune in pericol rezultatul final. Mai ales atunci cand vorbim de geamurile mari, ale spatiilor comerciale, unde greselile se pot face mult mai usor.
Splendorama va ofera o gama variata de servicii de curatenie printre care si cele de curatare geamuri Cluj. Prin experienta acumulata de-a lungul anilor am ajuns sa dezvoltam cele mai bune tehnici de a spala geamurile. Iata 4 greseli pe care sa nu le faci:

1.      Sa nu indepartati depunerile de murdarie

Inainte de a curata geamurile, va trebui sa indepartati excrementele de pasari si alte depuneri de murdarie acumulate pe geam de-a lungul timpului. Vei pierde mai mult timp, vei consuma mai mult din solutiile de curatenie si efortul depus va fi unul mai mare daca incercati sa scapati de aceste depuneri in timpul curatarii geamurilor.
Incepeti prin indepartarea depunerilor cu o racleta. S-ar putea sa fie nevoie sa pulverizati depunerile persistente cu solutia de curatare. Incepeti din exterior si deplasati-va spre centrul ferestrelor. Acum este singurul moment cand puteti folosi un prosop de hartie pentru curatarea geamurilor.

2.      Folosirea materialelor gresite pentru curatarea ferestrelor

In curatarea geamurilor este foarte important sa evitati carpele care lasa scame. In caz contrar, veti ajunge sa lasati scame pe toata suprafata geamului.
Anumite solutii chimice, de obicei cele mai puternice pot sa va ingreuneze munca, deoarece pot atrage murdaria dupa ce geamurile sunt curatate. Exista o multime de solutii care nu sunt nici toxice si care produc rezultate bune.

3.      Curatarea geamurilor in conditii meteorologice gresite

Curatarea ferestrelor cand vremea este nepotrivita, poate crea o multime de probleme si totusi, este una dintre cele mai frecvente greseli facute. Cand vremea este calduroasa si soarele straluceste cu putere, evidentiaza toata murdaria si toate imperfectiunile de pe geam. Acest lucru va poate atrage sa va apucati de curatenie, insa indicat este sa va ignorati aceste instincte pentru ca nu ar trebui sa spalati geamurile cand soarle straluceste cu putere. Este aproape imposibil sa evitati petele, deoarece solutia de curatare sa usuca prea repede.

4.      Incercarea de a curata prea multe ferestre in acelasi timp

Aveti nevoie de mult timp si de o cantitate mare de energie atunci cand doriti sa spalati mai multe geamuri. Exista situatii cand suprafetele de curatare sunt mari, iar pentru a reusi sa le curatati in intregime aveti nevoie de multa energie.
Daca nu aveti timp sau energia necesara pentru curatarea geamurilor, puteti apela la serviciile noastre.