Despre serviciul de Curatenie Generala

Curatenia Generala

Curatenie generala stabilita periodic prin contract sau efectuata cand se e nevoie, include operatiile unei curatenii de intretinere, dar si operatii specific, care fac diferenta intre un spatiu curat si un spatiu cu adevarat curat si igienizat.
Spelendorama Cluj, va ofera serviciul de curatenie generala, care include etape precum:
  • spalarea mochetei sau a covoarelor;
  • spalarea mecanizata a pardoselilor;
  • scoaterea petelor de pe mochete si tapiterii;
  • spalarea geamurilor, pervazelor usilor, tocurilor, balustradelor;
  • curatarea aparaturii de birou si a mobilierului;
  • curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare, a oficiilor etc;
  • curatarea de praf a peretilor, dezpaienjenire;
  • curatare feronerie, calorifere, rame tablou, corpuri de iluminat.
In acest articol vom vorbi pe larg despre cateva dintre etapele ce alcatuiesc curatenia generala.

Spalarea mochetei sau a covoarelor

Praful este un factor nociv pentru sanatate, de care avem parte in viata de zi cu zi: pe strada, acasa si chiar la locul de munca. Pentru un mediu de viata si de lucru curat, se fac eforturi pentru indepartarea lui si pastrarea suprafetelor curate, cat mai mult timp.

In spatiile interioare, acasa sau la birou, mochetele si covoarele sunt adevarate rezerve de praf, acesta fiind adus atat din mediul exterior, pe incaltaminte, sau prin deschiderea ferestrelor si usilor, cat si din interior, prin traversarea incaperilor sau deplasarea anumitor obiecte.

Petele si mirosurile neplacute, datorate umiditatii sau fumului de tigara permit dezvoltarea acarienilor si bacteriilor daunatoare sanatatii.
Acarienii sunt factorul alergen principal gasit intr-un spatiu de birouri. Acestia traiesc in mochete, in scaunele si mobilierul tapitat si se dezvolta nestingheriti in spatiile in care umiditatea este peste 50%.
 

Scoaterea petelor de pe mochete si tapiterii

Cu totii ne dorim o casa cat mai curata si ordonata, care sa ne ofere confort si stare de bine. De aceea, pastrarea curateniei este unul dintre elementele principale care contribuie la acest aspect. Curatarea covoarelor este poate una dintre activitatile cele mai dificile si care ne da mereu batai de cap, astfel, ne-am gandit sa va oferim cateva sfaturi practice pentru curatarea rapida si eficienta a petelor de pe covoare.

Covoarele trebuie mereu igienizate in profunzime deoarece ele sunt o sursa de praf, acarieni, micorbi si alti diferiti germeni. In general este recomandat ca o curatare generala si in profunzime sa se realizeze o data la cel putin 6 luni, insa acest interval poate varia in functie de diversi factori cum ar fi: daca aveti copii, daca sunteti fumatori sau daca aveti animale de companie.

De multe ori se intampla sa varsam pe covor diferite lichide care pot lasa pete, care   pppot fi dificil de inlaturat. Pentru a scapa de orice tip de pete, alege sa beneficiezi de serviciile oferite de firma de curatenie Spelendorama Cluj.

Curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare, a bucatariilor

 
Bucataria este una dintre incaperile din casa in care petrecem cel mai mult timp. Este locul unde reailizam multe activitati casnice precum gatitul, servirea mesei, uneori chiar si primirea invitatilor. De aceea bucataria trebuie sa fie mereu curata si ordonata.

Fiind o incapere atat de utilizata suprafetele si obiectele se murdaresc mult mai repede si mai des decat in restul casei.
Credem in curatenia perfecta a fiecarui spatiu, intr-o stare de bine generata de imaculat, in perfectiunea detaliului si in capacitatea noastra de a va aduce zambetul pe buze. Echipa Splendorama iti promite o "Curatenie la patru ace"!
 
Citeste mai multe articole care s-ar putea sa iti placa: